/>
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dolaylı Aydınlatma Endirekt Aydınlatma

20-04-2022 10:25
Endirekt Aydınlatma(Dolaylı Aydınlatma)

Dolaylı aydınlatma (Endirekt Aydınlatma) ile, ışık kaynağı gizlenir ve ışık, tavan, zemin veya duvardaki yansıma yoluyla odaya yayılır, böylece kamaşma ve gölgeler ortadan kalkar. Doğru ve dengeli bir kullanım için endirekt aydınlatmanın en baştan projeye dahil edilmesi esastır.

Dolaylı aydınlatma(endirekt aydınlatma), hoş bir ortam sağlar ve odayı ışıkla çerçevelemenize olanak tanır. Yüzer etki sayesinde mimari formlar güçlendirilebilir ve ağır veya hantal yapılar tonlanabilir, böylece tüm elemanlar kendi haline gelir. Uzun ve gölgesiz dolaylı aydınlatma dizileri oluşturmak, ekstra bir ferahlık hissi yaratır.

ledaydınlatma.com'da  endirekt aydınlatma ürünlerini bulabilirsiniz.Sınırlı işlevselliği enerji tasarrufu ile birleştirmek için dolaylı aydınlatma ile floresan lambalar veya led şeritler kullanılır. Dolaylı aydınlatmayı seçerken, çıplak ışık kaynakları veya ışık kaynağının işlendiği özelleştirilmiş bir profil kullanma arasında seçim yapabilirsiniz. Çıplak ışık kaynakları daha ucuzdur, ancak bunun dışında bir profilin birçok avantajı vardır. Örneğin, bir profil lambanın nem, toz ve kirden uzak durmasını sağlar, kasa lamba için bir soğutma elemanı görevi görür, özelleştirilmiş ürün ve ön montaj daha hızlı ve daha basit kurulum sağlar ve gölgesiz mükemmel aydınlatma ipi. Bu ikinci fayda, gerçek katma değer sağlamak için kesinlikle gereklidir.

LedYapı Aydınlatma duvarlar, tavanlar veya zeminler boyunca kullanım için hem led hem de floresan lambaları kullanarak koleksiyonunda çeşitli olanaklara sahiptir. Bu segmentteki en yeni ve çarpıcı yeni ürün, yeni neslin led gömme profili olan ve yakında kendisini endirekt aydınlatma segmentinde mükemmel bir standart haline getirecek olan özel profillerdir. Profiller, hem duvar hem de tavan girintisi için kullanılabilir ve çarpıcı, çerçevesiz bir kaplamaya sahiptir, ancak kurulumu ve kaplaması kolaydır. RGB, sıcak beyaz veya soğuk beyaz ledler ile mevcuttur. Mimari ayrıntılar için olağanüstü bir gözle dolaylı aydınlatma için çağdaş bir çözüm.

Kamaşma derdi olmadan yüksek göz konforunuz olacaktır.Aydınlık ama parlak değil.

İstaluce marka endirekt aydınlatma ürünlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.